01 srp, 24

Oakley, marka vrhunskih naočala i outdoor opreme, postao je sponzor Blidinje BIKE Festivala, samo nekoliko dana prije početka ovog vrhunskog outdoor događaja koji se održava u Parku prirode Blidinje. Ugovorom koji je danas potpisan s udrugom HerzegovinaBike, Oakley je postao sponzor za sva tri dana događaja u 2024. godini, a razmatra se i čvršća suradnja za 2025. godinu s nekim velikim događajima koji su još u početnim fazama planiranja.

Ovaj vrhunski brend naočala surađivat će s timom HerzegovinaBike u cilju promocije i razvoja biciklizma kao sporta i turizma.

Iz tvrtke Vision d.o.o. komentirali su: “Oakley je brend koji je nadahnut stalnim traženjem napretka u smislu razvoja vrhunske opreme i potragom za pouzdanim partnerima koji žive za sport i promoviraju ga kroz svoje djelovanje. Udruga HerzegovinaBike svojim djelovanjem kroz dugi niz godina potvrđuje njihova očekivanja. Uvjereni smo da će ova suradnja biti na obostrano zadovoljstvo i da je ovo tek početak jedne veće priče u Bosni i Hercegovini kada govorimo o promociji biciklizma i Oakley brenda, koji je pozicioniran kao vrhunski biciklistički brend i tako se želi predstaviti na tržištu BiH.”

Želim izraziti veliko zadovoljstvo i ponos zbog suradnje s brendom Oakley. Njihova podrška je iznimno važna za naš festival, koji je najveći biciklistički festival u Bosni i Hercegovini. Partnerstvo s renomiranim brendom kao što je Oakley dodatno potvrđuje kvalitetu i značaj našeg festivala“, komentirao je Toni Zorić, predsjednik udruge HerzegovinaBike.

Ova suradnja predstavlja korak naprijed u promociji biciklizma i turizma u našoj regiji. Oakley, sa svojim vrhunskim proizvodima i posvećenošću izvrsnosti, savršeno se uklapa u našu viziju i ciljeve. Zajedno ćemo raditi na unapređenju sportskih i turističkih potencijala Parka prirode Blidinje i šireg područja Hercegovine. Vjerujem da je ovo tek početak jedne dugoročne i uspješne suradnje koja će donijeti mnoge benefite svim ljubiteljima outdoor aktivnosti, a naručito biciklizma u Bosni i Hercegovini. Zahvaljujem se tvrtki Vision d.o.o. na povjerenju i radujem se svemu što zajedno možemo postići u godinama koje dolaze“, dodao je Zorić.

Blidinje BIKE Festival, najveći biciklistički festival u Bosni i Hercegovini, počinje u petak, 12. srpnja 2024. godine, a završava u nedjelju, 14. srpnja 2024. godine, kada će se održati profesionalne utrke Balkanskog prvenstva i UCI Class 1 maraton utrka.

Više informacija o ovom događaju možete saznati na web stranici Blidinje BIKE Festival, a još uvijek nije kasno da se registrirate i postanete sudionikom ovog velikog događaja.