11 pro, 23

Volontiraj na BLIDINJE BIKE FESTIVALu

Ponosimo se organizacijom najboljih biciklističkih događaja u Bosni i Hercegovini. Osiguravanje iznimnog iskustva svim našim sudionicima i siguran, ugodan dan naša je glavna briga. Da bismo navedeno postigli potrebna je posvećena ekipa redara i volontera u različitim ulogama.

Članovi posade BBF preuzimaju mnoge važne zadatke, uključujući pomoć pri registraciji, kontrolu staza i upravljanje stanicama za opskrbu. Postoji mnogo načina na koje možete doprinijeti uspjehu Blidinje BIKE Festivala. Naši volonteri dobivaju potpunu podršku, upute i savjete od jednog od naših članova tima, što osigurava da ste uvijek u dobrim rukama.

Mogu li pomoći i ostati tijekom vikenda u Parku prirode Blidinje?

Našim volonterima omogućujemo da tijekom Bike Festivala provedu cijeli vikend na Blidinju. Svi naši volonteri dobivaju plaćen prijevoz, smještaj i obroke tijekom cijelog vikenda na Blidinju, kao i vizualizirane majice događaja i poklone sponzora.

I ne samo to, možete izravno sudjelovati u biciklističkim događajima koje organiziramo. Na primjer, ako nemate određene obveze tijekom rekreativne biciklijade, možete slobodno voziti bicikl i uživati s ekipom.
I naravno, svi su pozvani na noćni party u subotu!

Najveća podrška i pomoć volontera potrebna je u nedjelju kada se održavaju profesionalne biciklističke utrke. Stoga nam se pridružite i podržite ovu izvrsnu ideju uključivanjem u događaj i ponosnim predstavljanjem/promocijom naše zemlje sa Blidinje BIKE Festival timom!

Trebam li biti biciklist da se uključim u organizaciju?

Definitivno ne. Trebamo ljubazne osobe za pomoć na startu i cilju, stanicama za hranjenje, stolovima za registraciju i redarenju. Nije potrebno biciklističko iskustvo.

Koliko ću vremena biti zauzet sa organizacijom?

Ovisi o tome što ćete raditi. Naši događaji su obično subotom ili nedjeljom i uključuju rani početak, ali možete odlučiti koliko se vremena želite posvetiti. Neki volonteri pomažu nekoliko sati, dok drugi ostaju cijeli dan.

Kako da se priključim?

Svoj interes za pomoć i prvi korak ka priključenju BBF timu možete napraviti ispunjavanjem kratkog obrasca klikom na gumb popunjavanjem Google obrasca za Volontiranje u nastavku.

Želite li pomoći u realizaciji projekta Blidinje BIKE Festival? Ovaj događaj nemoguće je organizirati bez volontera i partnerskih udruga; visoko cijenimo vaš interes i pomoć. To našoj organizaciji daje poseban šarm i energiju.

Više informacija možete zatražiti putem e-pošte: xcmherzegovina@gmail.com

Obrazac za prijavu možete popuniti OVDJE (link).