11 pro, 23

BBF Dječja utrka: klinci, pripremite se za divlju vožnju na MTB biciklu! Zaronite u staze kao pravi profesionalci, gdje je zabava na visokoj razini, a uspomene traju zauvijek. Svaki mladi biciklist će zablistati i osvojiti svoju vlastitu medalju za završenu utrku – i sigurno ste je zaslužili!

Dječja utrka na Blidinje BIKE Festivalu je konačni natjecateljski obračun za sve mališane u dobi od 3 do 14 godina. Natjecanje na planinskoj visoravni ispred Blidinje SKI centra čini da svako dijete osjeća kao da su postali dio velike lige. Ohrabreni od strane oduševljene publike, svakog djeteta čeka sjajna medalja za završetak utrke – odličje časti i vječni suvenir. S više od 100 mladih biciklista i uz podršku naših sponzora, BBF Dječja utrka postaje sportski vrhunac godine za najmlađe.

Ovisno o dobi, postoje različite duljine staza, koje variraju od 250 metara do 3.500 metara. Staza je potpuno unutar Blidinje SKI centra, omogućavajući roditeljima i prijateljima da budu uz djecu i pruže podršku mladim talentima, te naravno da navijaju za djecu. 
Naš tim osigurava da naši mladi biciklisti pronađu rutu prikladnu za njih. Za stariju djecu čak su postavljene neke jednostavne prepreke za dodatnu dozu zabave

VAŽNO: Zbog obimne organizacije Balkanskog prvenstva i UCI Class 1 utrke, Dječja utrka se neće održati u 2024. godini. Međutim, edukativni program i radionice s najmlađim sudionicima nastavit će se prema planu.

Hvala na razumijevanju.