Park prirode Blidinje idealno je mjesto za višednevni odmor i opuštanje. Zbog svoje povoljne pozicije, može poslužiti i kao baza za jednodnevne izlete u druge dijelove Bosne i Hercegovine te Hrvatske. Unutar našeg parka dostupan je raznovrstan izbor smještajnih opcija koje će zadovoljiti različite preference. Naš tim može organizirati smještaj u hotelima, motelima, planinskim kućama, brvnarama ili privatnim smještajima.

Donosimo neke od naših partnera koje možete kontaktirati:

Restoran Hajdučke Vrleti

Otvoreni ljeta 1999. godine, Hajdučke Vrleti su od tada postale nezaobilazno odredište za sve posjetitelje Parka prirode Blidinje i simbolički spomenik regije. Jedinstveno sveobuhvatni, smješteni na posebnom mjestu, predstavljaju spoj izolirane arhitekture starovjekovnih vremena, zadivljujuće prirodne ljepote i tradicija sposobnih stvoriti različita iskustva i opuštanje koje će zadovoljiti čak i najzahtjevnije.

Posjetite web stranicu ↗


Restoran Staza

Lokacija je idealna za posjet tijekom svih godišnjih doba, bilo da želite uživati u proljetnom ili jesenskom ozračju ili tražite utočište od intenzivne ljetne vrućine.
Ski centar, koji je također vrhunska prirodna atrakcija koju možete posjetiti tijekom cijele godine, smješten je uz podnožje planine Čvrsnica, u srcu Parka prirode Blidinje, na površini od otprilike 30.000 m2.
Restoran pruža mogućnost najma bicikala, a također smo postavili zabavni park za djecu
.

.

Posjetite web stranicu ↗


Smještaj u Praku prirode Blidinje